Selecteer een pagina

Te weten hoe te laten wachten is het grote geheim van het succes.

vinyl

De print is een full colour print op zelfklevend textiel. Het voordeel van het printen op dit materiaal is dat de print verwijderbaar is en dat het materiaal nauwelijks spiegelt. Hierdoor is het kunstwerk geschikt om in elke ruimte te hangen met kunst- en daglicht zonder vervelende spiegelingen.

Het printwerk wordt verzorgd door StickerOp uit Soest. Met meer dan 25 jaar ervaring de beste keus voor het verzorgen van mijn printwerk.

dibond

Nadat het tafereel is geprint wordt deze geplakt op een Dibond® aluminium plaat. Deze Dibond® plaat is zwart van kleur en heeft een dikte van 3 mm.Dit materiaal is zeer licht, stijf en UV bestendig. Het grote voordeel hiervan is dan het niet krom trekt. Onze vaste leverancier kan deze platen op maat voor ons zagen en worden snel en vakkundig geleverd.

 

lijstDoor gebruik te maken van deze alternatieve baklijst geeft de kunst de illusie dat het in de lijst zweeft. Hiervoor gebruik ik een bijzonder lichtgewicht lijst die in verschillende kleuren leverbaar is. Hierdoor kunnen we de lijst afstemmen op het interieur van de ruimte. De lijst wordt bij grote formaten aan de achterzijde extra verstevigd en voorzien van een stevig ophangsysteem.

De lijsten worden vakkundig gemaakt door onze vaste lijstenmaker dhr. Guus van der Weijden van Kunst aan de Muur Soest.

Maak snel een afspraak voor een kunstwerk op uw locatie.